Schade

Ongeval, brand, diefstal, vandalisme of glasbreuk?

Schade aan uw leaseauto oplopen is heel vervelend. Wij helpen u zo efficiënt mogelijk verder!

 

Bent u betrokken geweest bij een aanrijding en is uw leasewagen via ons verzekerd? Vul dan snel de eenvoudige online aangifte in. Van Mossel Autolease garandeert u een vlotte en zorgeloze opvolging.

ONLINE SCHADEAANGIFTE

 

In deze online aangifte kan u alle noodzakelijke vragen beantwoorden die van belang zijn om het dossier door onze afdeling schade vlot te laten behandelen. U kan uw aanrijdingsformulier en foto’s van de schade uploaden, en u krijgt ook onmiddellijk het dossiernummer meegedeeld.  Dit zorgt voor tijdswinst in alle latere communicatie met ons.

Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk bij indien nodig. Onze afdeling schade is tijdens de kantooruren bereikbaar via het nummer:  +32 (0)3 544 29 50 of per mail. Onze verzekeringsspecialisten staan voor u klaar.

Heeft u glasschade?

Maak dan meteen een afspraak met één van onze partners. Neem contact op met Touring Glass via 0800 95 555 of Autoglass Clinic via 0800 23 332 voor het maken van een afspraak. Laat het sterretje in de voorruit tijdig repareren, om te voorkomen dat het sterretje doorscheurt en u de hele vooruit moet laten vervangen.

In de service centers van Touring Glass of Autoglass Clinic is reparatie of vervanging snel geregeld. En de partners van Van Mossel Autolease zorgen voor de administratieve afhandeling, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookie Policy